FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Jelen felhasználási feltételek a www.gadorpatika.hu címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a www.gadorpatika.hu oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől.

A www.gadorpatika.hu honlapot Gádor Patika Kft, 1222 Budapest Gádor utca 79, asz: 14243202-2-43, cégjegyzékszám: 01-09-895264, webdesign, technikai információ: ArtWork Pharma Bt. 2097 Pilisborosjenő, Kökény köz 1.Telefon: +3630/241-8177 üzemelteti, továbbiakban “Üzemeltető”.

Azzal, hogy belép a www.gadorpatika.huoldalra a honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket:
• a www.gadorpatika.hu honlapot látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá.
• A honlap üzemeltetője mindent megtesz, hogy a közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, azonban a www.gadorpatika.hu honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztatásra szolgálnak, sem a honlap üzemeltetője, sem a megbízó nem vállal felelősséget az információk pontosságáért, teljességéért.
• A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, amely nem helyettesíti az orvos vagy más egészségügyi szakember felkeresését.
• Az üzemeltető nem szavatolja, hogy a www.gadorpatika.huhonlapra történő belépés, a honlapot letöltése, vagy a honlap használata mindenkor zavartalan, megszakításmentes és hibamentes lesz. Úgyszintén nem szavatolja, hogy bármely a a www.gadorpatika.huhonlapon megjelenő, vagy a honlapon keresztül elérhető anyag mindenkor hiba-, vírus illetve bármilyen egyéb káros tartalomtól mentes lesz.
• Automatikusan kisméretű, adatfile-ok kerülhetnek az Ön számítógépére (“cookie”). Az adatfile-ok a www.gadorpatika.huhonlapot egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek. A www.gadorpatika.huoldalra történő belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről statisztikai célú naplófile készül.


2. TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK

A www.gadorpatika.hu honlap közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi. A www.gadorpatika.hu honlapot látogatója az oldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából lementheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött rész további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, átdolgozására.


3. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Az Üzemeltető kizár minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Ön elfogadja, hogy a www.gadorpatika.hu honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért és sérelmekért. A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében.


4. ALAPELVEK

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a panaszok megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyebekben a hatályos jogszabályokban foglaltak érvényesek.